Nana

__syzna

let’s put on some red lipstick πŸ’„

Eh. Nak bagi hint dekat siapa ni? 😌

I nak share dengan korang my recent favourite sunscreen which is Skin Aqua Tone Up UV Essense by @sunplay_malaysia.

Sebelum keluar rumah, Nana wajib pakai sunscreen untuk melindungi muka Nana daripada sunburn.
.
Paling menarik sekali dia ada tiga warna yang berbeza iaitu Lavender tint, Mint Green tint, dan Happiness Aura. I would say that my skin really suits with Lavender tint sebab dia buatkan muka Nana nampak lagi cerah, glowing dan sihat.
.
Texture dia pun Nana suka sebab jenis watery cream and very lightweight! Sangat selesa bila pakai. 😍😍😍 Plus, dengan Skin Aqua Tone Up Uv Essense ni pun Nana tak perlu pakai too much makeup dah. Sebab dia boleh berfungsi sebagai basic makeup juga dan dalam masa yang sama dia boleh protect muka kita daripada masalah jerawat yang teruk.
.
Korang semua boleh dapatkan Sunplay Skin Aqua Tone UV Essense ni dekat pharmacy yang terdekat okay! @sunplay_malaysia

Sunplay Skin Aqua Tone Up UV for Beautiful Radiant Skin

#SunplayMY #SunplaySkinAqua #SunplayToneUpMy #InstaReadyLook

Okay tak Nana punya ootd harini? Matching kan? ☺️

Celia Shawl in Bliss from @mustveri. 😍

InsyaAllah lagi 3 tahun. ☺️✨ Haha

Hi πŸ₯°

Random

simple ootd

Silent night.

klebang

Last night.

I tengah fikir bila nak release new collection @nanascarves.my πŸ€” Boleh tak anyone suggest tarikh yang sesuai?

😬

πŸ¦‹

2nd day raya in all black πŸ–€

πŸ‘©β€πŸŽ“

No filter πŸ“Έ

Beautiful scenery + cold weather 😍😍😍
.
Shawl: @nanascarves.my

Scones + whipping cream + strawberry jam + strawberry tea🍴
.
Shawl: @nanascarves.my ✨

take me on a date 🌹

πŸŒ»πŸ‚

Silau tak tu? πŸ˜‹ Hahaha! #day3 #raya

Ular sawa dah kenyang. πŸ˜‚
Selamat hari raya, maaf zahir batin ❀️

Harini masuk hari ke 10 berpuasa. Macam mana korang puasa setakat ni? 😝